Lillehammer  Veterankorps
LILLEHAMMER VETERANKORPS
 •    • OM LVK    • TERMINLISTE 2020    • DUGNADER    • STYRET    • MEDLEMMER    • INFO OG SPILLEOPPDRAG    • BILDER    • STØTTEMEDLEMSSKAP     • Gjestebok

INFO OG SPILLEOPPDRAG

Snarveier:

SEMINARHELG 16/18 OKTOBER 2020

Seminarhelg: 16. – 18. oktober.

Fredag 16. oktober kl. 19.00-21.30 på Hammartun skole

Lørdag 17. oktober kl. 10.00-16.00 på Hammartun skole Lunsjpause kl. 12.00-12.45

Prosjektgruppa møtes i lunsjpausen, innkalling kommer.

Søndag 18. oktober kl. 10.00-16.00 i Kulturhuset Banken HOLBØSALEN. , med sangere . Lunsjpause kl 12.00-13.00

Vi undersøker med Bankcafeen om vi kan bestille bord til de som ønsker å spise der i lunsjpausen søndag , og tar opptelling ved oppstart søndag.

Meny : se vedlegg.

Alle må ellers ta med niste/drikke selv .

HUSK eget notestativ .

Dirigentene styrer ellers pauser.

Trommeslagere deltar kun søndag.

Piano lørdag og søndag.

Gitar og bass alle dager

Det har kommet oppdatert smittevernveileder fra NMF

Alle bør lese igjennom denne. Ekstra viktig å merke seg er avstand : helst 1,5meter avstand mellom hver stol, 2 meter avstand mellom hver rekke. De som setter opp stoler må følge dette så langt det lar seg gjøre.

Ansv. For stoloppsett fredag/lørdag : Repr, fra Lillehammer Veterankorps.

Ansvarlig søndag : Lillehammer Janitsjar.

( Jeg trenger 3-4 stykker kan komme søndag kl. 09.30 å hjelpe til med stoler og å få inn slagverksutstyr som Karin og Øyvind henter på Krokvang )

Antall stoler for oppsett ( ca )

Fløyte ?

Klarinett : 3